Η Ιστορία μας
Από το 1999 διοργανώνουμε καταβάσεις φαραγγιών σε όλη την Ελλάδα.
Οι δραστηριότητές ξεκινάνε από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο.
Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι τα περισσότερα φαράγγια στην Ελλάδα έχουν εξερευνηθεί από την ομάδα μας και κάθε χρόνο προσθέτουμε καινούριες διαδρομές στο πρόγραμμα.
Διοργανωτής των εξερευνήσεων και των τουριστικών προγραμμάτων είναι ο εκπαιδευτής-οδηγός canyoning Γιώργος Ανδρέου.
Η προτίμηση και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού κοινού  είναι αρκετά μεγάλη, λόγω της μεγάλης πείρας και εμπειρίας του Γιώργου Ανδρέου. Επίσης το επίπεδο των συνεργατών του είναι αρκετά υψηλό, κάτι  πολύ σημαντικό για την ασφάλειά σας!
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης, είναι η μεγαλύτερη διαφήμισή μας!
Θέμα εμπιστοσύνης
Η ομάδα των οδηγών μας, έχει αθλητικό υπόβαθρο, γνώσεις πρώτων βοηθειών και διασωστικών τεχνικών στο canyoning.
Ο σκοπός μας
Σκοπός μας είναι μέσα από τις καταβάσεις που διοργανώνουμε, να γνωρίσετε την άγνωστη φύση των φαραγγιών, άλλους ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα, να ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα, να γυμναστείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να επιστρέψετε στην καθημερινότητά ανανεωμένοι! Η μεγαλύτερη ανταμοιβή, είναι η ηθική ικανοποίηση για το έργο μας, με το χαμόγελό και την ευχαρίστησή σας!
Κανόνες Ασφαλείας
Για λόγους ασφαλείας μπορούμε να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα της εκδρομής έχοντας πάντα μια δεύτερη εναλλακτική λύση άλλης διαδρομής.
Τέτοιοι παράγοντες συνήθως είναι οι καιρικές μεταβολές.
Να είστε βέβαιοι ότι οι τυχών αλλαγές που μπορεί να προκύψουν, δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση από το αρχικό πρόγραμμα και πως έχουμε προβλέψει και αυτό το ενδεχόμενο.
Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων όπου προέχει η ασφάλειά σας, μην έχοντας άλλη λύση, μπορούμε να αναβάλουμε τις εκδρομές για μια άλλη χρονική περίοδο.
Στις δραστηριότητές που διοργανώνουμε, φροντίζουμε για την ασφάλειά σας και είμαστε υπεύθυνοι για την τήρηση των πρωτοκόλων ασφαλείας. Για την δική σας ασφάλεια, είστε υποχρεωμένοι να υπακούτε και να συνεργάζεστε με τις οδηγίες των υπευθύνων συνοδών. Υπό την εποπτεία των συνοδών μας, κινήστε με απόλυτη ασφάλεια στα σχοινιά που τοποθετούμε στις αγκυρώσεις, καθώς και στα νερά των φαραγγιών. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, εντός κι εκτός φαραγγιών, δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για τυχών πιθανούς μικροτραυματισμούς, όπως π.χ διαστρέμματα και αρθρικές κακώσεις που οφείλονται στις ατομικές κινήσεις του καθενός.
Κάθε μέλος της ομάδας πρέπει να έχει τη βασική και στοιχειώδη φυσική κατάσταση, να γνωρίζει απλή κολύμβηση, να αγαπάει το βουνό και να σέβεται τη φύση. Για οποιδήποτε πρόβλημα υγείας που μπορεί να έχει το κάθε μέλος της ομάδας, θα πρέπει να έχει λάβει την έγκριση από τον γιατρό του για τη συμμετοχή στη δραστηριότητα και παράλληλα να ενημερώσει τον υπεύθυνο συνοδό της ομάδας.
Οι υπεύθυνοι οδηγοί σας
Κάθε εκδρομή και δραστηριότητα αποτελείται από ένα επιτελείο οδηγών.
Η αναλογία είναι συνήθως για κάθε ομάδα 10 ατόμων 2 οδηγοί.
Αυτό μεταβάλλεται κι από τη δυσκολία του κάθε φαραγγιού.
Το κάθε μέλος της ομάδας οφείλει να συνεργάζεται με τους υπεύθυνους συνοδούς, οι οποίοι διαχειρίζονται την ασφάλειά της ομάδας.
Οι υπεύθυνοι συνοδοί της ομάδας, έχουν το δικαίωμα να αποβάλουν όποιον δεν συμορφώνεται με τις ασφαλές οδηγίες.
Τιμές
Οι τιμές για την κάθε εκδρομή ανακοινώνονται στο εκάστοτε πρόγραμμα.