Η Ιστορία μας
Από το 1999 διοργανώνουμε καταβάσεις φαραγγιών σε όλη την Ελλάδα.
Οι δραστηριότητές μας ξεκινάνε από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο.
Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι τα περισσότερα φαράγγια στην Ελλάδα έχουν εξερευνηθεί από την ομάδα μας και κάθε χρόνο προσθέτουμε καινούριες διαδρομές στο πρόγραμμα μας.
Διοργανωτής των εξερευνήσεων και των τουριστικών προγραμμάτων είναι ο εκπαιδευτής-οδηγός canyoning Γιώργος Ανδρέου.
Η προτίμηση και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού κοινού  είναι αρκετά μεγάλη, λόγω της μεγάλης πείρας και εμπειρίας του Γιώργου Ανδρέου. Επίσης το επίπεδο των συνεργατών του είναι αρκετά υψηλό, κάτι  πολύ σημαντικό για την ασφάλειά σας!
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου από διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης, είναι η μεγαλύτερη διαφήμισή μας!
Θέμα εμπιστοσύνης
Η ομάδα των οδηγών μας, έχει αθλητικό υπόβαθρο, γνώσεις πρώτων βοηθειών και διασωστικών τεχνικών στο canyoning.
Όλοι μας εμπιστεύονται από τις ευκολότερες, μέχρι και τις δυσκολότερες διαδρομές.
Ο σκοπός μας
Σκοπός μας είναι μέσα από τις οργανωμένες καταβάσεις μας, να γνωρίσετε την άγνωστη φύση των φαραγγιών, άλλους ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα, να ξεχάσετε τα καθημερινά σας προβλήματα, να γυμναστείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας ανανεωμένοι! Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας, είναι η ηθική ικανοποίηση για το έργο μας, με το χαμόγελό και την ευχαρίστησή σας!
Κανόνες Ασφαλείας
Έχουμε το δικαίωμα για λόγους ασφαλείας να τροποποιήσουμε το πρόγραμμα της εκδρομής έχοντας πάντα μια δεύτερη εναλλακτική λύση άλλης διαδρομής.
Τέτοιοι παράγοντες συνήθως είναι οι καιρικές μεταβολές.
Εσείς να είστε βέβαιοι ότι οι τυχών αλλαγές που μπορεί να προκύψουν, δεν θα έχουν μεγάλη απόκλιση από το αρχικό πρόγραμμα και πως έχουμε προβλέψει και αυτό το ενδεχόμενο.
Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων όπου προέχει η ασφάλειά σας, μην έχοντας άλλη λύση, μπορούμε να αναβάλουμε τις εκδρομές για μια άλλη χρονική περίοδο.
Στις οργανωμένες μας δραστηριότητές φροντίζουμε για την ασφάλειά σας και είμαστε υπεύθυνοι για εσάς. Εσείς από τη μεριά σας και για την δική σας ασφάλεια, έχετε υποχρέωση να εφαρμόζετε όσα σας λέμε. Δική μας ευθύνη είναι να κινήστε με απόλυτη ασφάλεια πάνω στα σχοινιά που τοποθετούμε σε δικές μας αγκυρώσεις, καθώς και στα νερά των φαραγγιών. Την ώρα που απλά περπατάτε, έχετε τον έλεγχο και την ευθύνη εσείς και δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη αν προκαλέσετε μόνοι σας πιθανούς μικροτραυματισμούς, όπως π.χ διαστρέμματα και αρθρικές κακώσεις.
Είναι εκτός των ευθυνών μας και είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί οπουδήποτε, ακόμη και στο σπίτι σας!
Θα πρέπει επίσης να διαθέτετε μια βασική στοιχειώδη φυσική κατάσταση, να γνωρίζετε απλή κολύμβηση, να αγαπάτε το βουνό και να προστατεύετε τη φύση. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας μπορείτε να λάβετε μέρος στις δραστηριότητές μας, αρκεί να μας ενημερώσετε γι αυτό κι εμείς θα φροντίσουμε για εσάς.
Οι υπεύθυνοι οδηγοί σας
Κάθε εκδρομή και δραστηριότητα αποτελείται από ένα επιτελείο οδηγών.
Η αναλογία είναι συνήθως για κάθε ομάδα 10 ατόμων 2 οδηγοί.
Αυτό μεταβάλλεται κι από τη δυσκολία του κάθε φαραγγιού.
Για την δική σας ασφάλεια, οφείλετε να συνεργάζεστε με τους οδηγούς σας, οι οποίοι έχουν σκοπό την ασφαλή κατάβασή σας και την ευχαρίστησή σας.
Τιμές
Οι τιμές για την κάθε εκδρομή ανακοινώνονται στο εκάστοτε πρόγραμμα.