ΦΑΡΑΓΓΙ ΓΥΑΛΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 Επίπεδο δυσκολίας 4.

canyoning στο νησί της Σαμοθράκης, φαράγγι Γυάλι. Η Σαμοθράκη είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για canyoning σε συνδυασμό με διακοπές. Απευθύνεται σε όλους όσους αρέσει η περιπέτεια, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα εναλλακτικών διακοπών.
Το Γυάλι είναι το μεγαλύτερο φαράγγι του νησιού και κάπως δυσπρόσιτο. Το Γυάλι είναι το (απόλυτο) φαράγγι για canyoning στην Σαμοθράκη. Απευθύνεται σε απαιτητικούς και σε όσους έχουν όρεξη για μεγάλες διαδρομές. Η κατάβασή του είναι μια φοβερή εμπειρία. Στο τέλος του φαραγγιού επιβιβαζόμαστε σε πλοίο. Την διοργάνωση και τον προγραμματισμό επιμελείται ο Γιώργος Ανδρέου, εκπαιδευτής-οδηγός καταβάσεων φαραγγιών. Ο Γ. Ανδρέου διοργάνωσε από το 2002 όλες τις αποστολές εξερεύνησης των φαραγγιών της Σαμοθράκης. Γνωρίζει πολύ καλά όλα τα μονοπάτια και τα απόκρημνα περάσματα του νησιού, τους κινδύνους και ότι χρειάζεται για την ομαλή πορεία της ομάδας.
Προϋποθέσεις
Βασική προϋπόθεση είναι να σας αρέσει η πεζοπορία και να αντέχετε σε πολύωρες διαδρομές. Για να λάβετε μέρος στην κατάβαση του φαραγγιού Γυάλι, πρέπει να έχετε ξανακάνει canyoning και να έχετε κριθεί από τον εκπαιδευτή-οδηγό, για την συμμετοχή σας στην κατάβασή του.
Επίπεδο φυσικής κατάστασης:
Να έχετε πολύ καλή αντοχή, να γνωρίζετε κολύμβηση, να μπορείτε να κουβαλήσετε το σακίδιο με τον ατομικό σας εξοπλισμό.
Διάρκεια
7-8 ώρες canyoning 3-4 ώρες μονοπάτι.
ώρα έναρξης στις 4:00
ώρα λήξης στις 18:00
Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τα εξής:
μαγιό, ένα ζευγάρι αθλητικά ή πεζοπορικά υποδήματα για να περπατήσετε στο νερό, ένα μπλουζάκι, ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό + snack, μια πετσέτα
Εξοπλισμός
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης
εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει:
(κράνος, πλήρης στολή νεοπρέν, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο).
Τιμή:109 €- Επίπεδο δυσκολίας 4.

Μετακίνηση: Η μετακίνηση γίνεται με αυτοκίνητα 4χ4 και με βάρκα.


Υπεύθυνος οδηγός, εκπαιδευτής:
Γιώργος Ανδρέου Από το 1999. Ασφάλεια, συνέπεια, εμπειρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972662269