ΦΑΡΑΓΓΙ ΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 Επίπεδο δυσκολίας 2.

canyoning στο νησί της Σαμοθράκης,φαράγγι Φονιά. Η Σαμοθράκη είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για canyoning σε συνδυασμό με διακοπές. Απευθύνεται σε όλους όσους αρέσει η περιπέτεια, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα εναλλακτικών διακοπών.
Το φαράγγι του Φιονιά είναι από τους κυριότερους προορισμούς των επισκεπτών στο νησί. Διαδρομή με βάθρες για κολύμπι, όμορφα ραπέλ μέχρι και 20μέτρα ύψος, τσουλήθρες και όμορφη φύση. Την διοργάνωση και τον προγραμματισμό επιμελείται ο Γιώργος Ανδρέου, εκπαιδευτής-οδηγός καταβάσεων φαραγγιών. Ο Γ. Ανδρέου διοργάνωσε από το 2002 όλες τις αποστολές εξερεύνησης των φαραγγιών της Σαμοθράκης. Γνωρίζει πολύ καλά όλα τα μονοπάτια και τα απόκρημνα περάσματα του νησιού, τους κινδύνους και ότι χρειάζεται για την ομαλή πορεία της ομάδας.
Προϋποθέσεις
Βασική προϋπόθεση είναι να σας αρέσει η άγρια φύση η πεζοπορία, τα παιχνίδια με τα νερά και η περιπέτεια. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο canyoning. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι, τόσο αυτοί που ασχολούνται ήδη με το canyoning, όσο και αυτοί που θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά.
Επίπεδο φυσικής κατάστασης:
Να έχετε μέτρια αντοχή, να γνωρίζετε κολύμβηση, να μπορείτε να πηδήξετε στο νερό από ύψος 1μέτρου, να μπορείτε να κουβαλήσετε ένα σακίδιο με τον ατομικό σας εξοπλισμό.
Διάρκεια
μεγάλη διαδρομή 6 ώρες
μικρή διαδρομή 3 ώρες

ώρα έναρξης στις 9:00
Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τα εξής:
μαγιό, ένα ζευγάρι αθλητικά ή πεζοπορικά υποδήματα για να περπατήσετε στο νερό, ένα μπλουζάκι, ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό + snack, μια πετσέτα
Εξοπλισμός
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης
εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει:
(κράνος, πλήρης στολή νεοπρέν, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο).
Τιμή:69 €
-30%= 50€ - Επίπεδο δυσκολίας 2. 


Υπεύθυνος οδηγός, εκπαιδευτής:
Γιώργος Ανδρέου Από το 1999. Ασφάλεια, συνέπεια, εμπειρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972662269