2ήμερο Canyoning και river trekking στην Ευρυτανία.Φαράγγια: Μαύρης σπηλιάς, Ροσκά & Πανταβρέχει

2ήμερο Canyoning στην Ευρυτανία. 
Μαύρη Σπηλιά, φαράγγι Ροσκά και Πανταβρέχει.
Τα φαράγγια της Ευρυτανίας είναι μοναδικά και από τα ομορφότερα στην Ελλάδα, γιατί συνδυάζουν αλπικό περιβάλλον, κρυστάλλινα νερά, ονειρικά τοπία. Είναι αισθητικά φαράγγια συνδιάζοντας την δραστηριότητα με τη φυσική ομορφιά.  Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα ξεκινάει με κατάβαση στο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, το οποίο αντιπροσωπεύει την εικόνα των Ευρυτανικών φαραγγιών και είναι γενικά ένα εύκολο και διασκεδαστικό φαράγγι. Τελειωνοντας με την κατάβαση ξεκινάμε οδικώς για το χωριό Ροσκά, όπου κατασκηνώνουμε σε ειδικό χώρο κοντά στο χωριό, με τουαλέτες και νερό.  Την επόμενη ημέρα στις 9 ξεκινάμε για το φαράγγι Ροσκά και Πανταβρέχει. Με την λήξη της διαδρομής μπορείτε να επιστρέψετε ή να μείνετε στην περιοχή και να απολαύσετε τη φύση. Την επόμενη ημέρα πραιρετικά, όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για άλλο φαράγγι κατηγορίας SPORT !
Επίπεδο φυσικής κατάστασης: 
Να έχετε μέτρια αντοχή, να γνωρίζετε κολύμβηση, να μπορείτε να πηδήξετε στο νερό από ύψος 1 μέτρο, να μπορείτε να κουβαλήσετε ένα σακίδιο με τον ατομικό σας εξοπλισμό.
Διάρκεια 
κατάβασης φαραγγιών 3 και 6 ώρες αντίστοιχα
πεζοπορίας 20΄- 30΄
Το ραντεβού μας είναι το Σάββατο στις 11 το πρωί στο Νέο Μικρό χωριό, κοντά στο Καρπενήσι. Υπάρχει ποιό κάτω και το στίγμα στον χάρτη της Google.
Κατάλληλη περίοδος 
Ιούνιος- Σεπτέμβριος
Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τα εξής:
μαγιό, ένα ζευγάρι αθλητικά ή πεζοπορικά ή εργασίας (αντιολισθητικά) υποδήματα για το περπάτημα στο νερό, ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό + snacks, μια πετσέτα, ελαφριά ρούχα για την πεζοπορία.
Μετακίνηση
Οι μετακινήσεις γίνονται με τα μέσα που διαθέτει ο καθένας. Ο μοναδικός δρόμος για να φθάσουμε στο Πανταβρέχει είναι χωματόδρομος 6χλμ. Δηλαδή διανύουμε 6+6=12χλμ χωματόδρομο. 
Εξοπλισμός
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης
εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει:
(κράνος, πλήρης στολή νεοπρέν 5mm, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο).
Κατάλυμα
Προαιρετικά εάν δεν επιθυμείτε να κατασκηνώσετε στο χωριό Ροσκά, μπορείτε να μείνετε σε καταλύματα που υπάρχουν στην περιοχή του Προυσού ή του Καρπενησίου, με την προυπόθεση να είστε συνεπείς στην ώρα σας στο ραντεβού της επόμενης ημέρας.
Ενημέρωση
Για την συμμετοχή σας μόνο στην κατάβαση του φαραγγιού Ροσκά απαιτείται να έχετε ξανακάνει canyoning, έστω μια φορά.
Τιμές
Μονοήμερο στο Φαράγγι Μαύρης Σπηλιάς: 59€- Επίπεδο δυσκολίας 1. -20%= 50€
Μονοήμερο στο Φαράγγι Ροσκά-Πανταβρέχει: 79€- Επίπεδο δυσκολίας 3. -30%= 55€
Διήμερο: 140€ -30%= 95€
Υπεύθυνος οδηγός, εκπαιδευτής: 
Γιώργος Ανδρέου Από το 1999. Ασφάλεια, συνέπεια, εμπειρία. 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6972662269