Ανοίξτε τους ορίζοντες και γνωρίστε την άγνωστη Ελλάδα και τον κόσμο των φαραγγιών.

 

Αυτή η προσφορά σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον δικό σας ατομικό εξοπλισμό για την αγαπημένη σας δραστηριότητα και είστε διπλά κερδισμένοι.

  • Γιατί η αγορά αυτή θεωρείται επένδυση; Γιατί η εταιρεία μας έχει 21 χρόνια εμπειρίας και οι αρμόδιοι θα σας βοηθήσουν για τις επιλογές σας και το σημαντικότερο είναι ότι θα κάνετε πραγματική χρήση αυτού του εξοπλισμού, διότι το πρόγραμμα της Hellas canyon είναι πλούσιο σε δραστηριότητες.
  • Έχετε το ελεύθερο να συμμετέχετε σε όλο το αναρτημένο πρόγραμμα της Hellas canyon όσες φορές θέλετε, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, αποκτώντας παράλληλα άνεση κι εξοικείωση με το αγαπημένο σας σπορ. Έχει ισχύει για ένα χρόνο και μπορείτε να  την ανανεώνετε κάθε έτος με ελάχιστο κόστος.
  • Σας δίνεται η δυνατότητα να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε αρκετά μέρη στην Ελλάδα κάνοντας με ασφάλεια την αγαπημένη σας δραστηριότητα αφού είστε δικτυωμένοι στην μεγάλη οικογένεια της Hellas canyon.
  • Αν είστε απόφοιτος οποιασδήποτε σχολής, μπορείτε να κάνετε την πρακτική σας υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των πρωτοπόρων στο canyoning.
  • Εξαιρούνται τα εξής: προγράμματα εξωτερικού, επιπέδου Extreme και Pro, Σαμοθράκη στα άκρα και οι σχολές.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε:

Στέλνετε τη δήλωση ενδιαφέροντος κι εκπρόσωπος της εταιρείας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να μιλήσετε και να κανονίσετε την συμμετοχή στην πρώτη δραστηριότητα. Την ημέρα της δραστηριότητας η εταιρεία θα φροντίσει να φέρει ποικιλία εξοπλισμού, όπου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε επί τόπου και να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν.

Τι γίνεται όμως στη περίπτωση που είστε αρχάριος και δεν έχετε κάνει ποτέ canyoning; Είναι πολύ απλό. Μόλις κάνετε την 1η σας δραστηριότητα με εξοπλισμό που θα σας παρέχει η εταιρεία, αποφασίζετε αν θα μπείτε στο πρόγραμμα ή όχι. Αν δεν θέλετε να συνεχίσετε απλά πληρώνετε 50€ για την συμμετοχή σας στη δραστηριότητα.