Σαμοθράκη τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 1-2-3 Αυγούστου 2023

η περιοχή

  • Διακοπές και canyoning στο νησί της Σαμοθράκης.
  • 3 ήμερο πρόγραμμα γνωριμίας με το canyoning (1-3 Αυγούστου).
  • Βασική Σχολή καταβάσεων φαραγγιών LVL1 & LVL2

Διακοπές και canyoning στο νησί της Σαμοθράκης, με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει δραστηριότητες canyoning, πεζοπορία, μπάνιο στις καλύτερες παραλίες, καθώς και γνωριμία με όλο το νησί και την ιστορία του. Η Σαμοθράκη είναι ένα από τους καλύτερους προορισμούς για canyoning σε συνδυασμό με διακοπές. Απευθύνεται σε όλους όσους αρέσει η περιπέτεια, προσφέροντας την δυνατότητα εναλλακτικών διακοπών. Τις 3 ημέρες θα γίνει η βασική εκπαίδευση στο canyoning και κατάβαση όμορφων φαραγγιών του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Προϋποθέσεις
Βασική προϋπόθεση είναι να σας αρέσει η φύση, η πεζοπορία, τα παιχνίδια με τα νερά και η περιπέτεια. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο canyoning. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι, άνω των 16 ετών με κανονικές αναλογίες ύψους και βάρους, μέτρια αντοχή, γνώση απλής κολύμβησης, δυνατότητα πεζοπορίας με σακίδιο βάρους 5 κιλών το οποίο περιέχει τον ατομικό εξοπλισμό.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας:
πεζοπορικό παντελόνι ή σορτσάκι, καπέλο, μπλούζα, ελαφρύ αντιανεμικό jacket μαγιό για κάθε ημέρα ή μαγιό σορτσάκι ή κολάν, ένα ζευγάρι υποδήματα για το περπάτημα σε ολισθηρά πετρώματα, ένα μπουκάλι με νερό + snacks, μια πετσέτα και 3 ζευγάρια μάλλινες κάλτσες πεζοπορίας.
Μετακίνηση
Η καθημερινές μετακινήσεις σας γίνονται με δικά σας μέσα. Με την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κι εφόσον επιθυμείτε να συνταξιδέψετε ή να μοιραστείτε έξοδα μετακίνησης με άλλους συμμετέχοντες, ως διοργανωτές σας φέρνουμε σε επικοινωνία.

Διαμονή
Υπάρχει οργανωμένο camping, δωμάτια και ξενοδοχεία με τα οποία καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε εγκαίρως.