η περιοχή

Δήλωσε συμμετοχή στις δραστηριότητες που διοργανώνουμε από το 2002 στο νησί της Σαμοθράκης και γνώρισε με ασφάλεια αυτό το υπέροχο νησί. Η Σαμοθράκη είναι ένα από τους καλύτερους προορισμούς για canyoning σε συνδυασμό με διακοπές. Απευθύνεται σε όλους όσους αρέσει η περιπέτεια, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα εναλλακτικών διακοπών

Διακοπές και δραστηριότητες στο νησί της Σαμοθράκης.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Διακοπές και canyoning στο νησί της Σαμοθράκης, συνδυάζοντας canyoning, πεζοπορία, μπάνιο στις καλύτερες παραλίες, καθώς και γνωριμία με όλο το νησί και την ιστορία του. Η Σαμοθράκη είναι ένα από τους καλύτερους προορισμούς για canyoning σε συνδυασμό με διακοπές. Απευθύνεται σε όλους όσους αρέσει η περιπέτεια, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα εναλλακτικών διακοπών.
Προϋποθέσεις
Βασική προϋπόθεση είναι να σας αρέσει η φύση, η πεζοπορία, τα παιχνίδια με τα νερά και η περιπέτεια. Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι, άνω των 16 ετών με κανονικές αναλογίες ύψους-βάρους, μέτρια φυσική κατάσταση, γνώση απλής κολύμβησης, δυνατότητα πεζοπορίας με σακίδιο βάρους 5 κιλών.

Θα πρέπει να έχετε μαζί σας:
πεζοπορικό παντελόνι ή σορτσάκι, καπέλο, μπλούζα, ελαφρύ αντιανεμικό jacket μαγιό για κάθε ημέρα ή μαγιό σορτσάκι ή κολάν, ένα ζευγάρι υποδήματα για το περπάτημα σε ολισθηρά πετρώματα, ένα μπουκάλι με νερό + snacks, μια πετσέτα και 3 ζευγάρια μάλλινες κάλτσες πεζοπορίας.
Μετακίνηση
Η καθημερινές μετακινήσεις σας γίνονται με δικά σας μέσα. Με την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κι εφόσον επιθυμείτε να συνταξιδέψετε ή να μοιραστείτε έξοδα μετακίνησης με άλλους συμμετέχοντες, ως διοργανωτές σας φέρνουμε σε επικοινωνία.
Διαμονή
Υπάρχει οργανωμένο camping, δωμάτια και ξενοδοχεία με τα οποία καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε εγκαίρως.

Τα έξοδα μετακινήσεων, διαμονής και διατροφής βαρύνουν τον καθένα.

Διάλεξε τη δραστηριότητα που σου ταιριάζει: