Κατασκηνωτικό διήμερο-τριήμερο, Ροσκά-Πανταβρέχει 22-23-24 Ιουνίου 2024

  • Via ferrata+canyoning στο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς
  • κατασκήνωση
  • canyoning στο φαράγγι Ροσκά
  • διάσχιση Κρικελοπόταμου περνώντας από το Πανταβρέχει

Τα φαράγγια της Ευρυτανίας είναι μοναδικά και από τα ομορφότερα στην Ελλάδα, γιατί συνδυάζουν αλπικό περιβάλλον, κρυστάλλινα νερά, ονειρικά τοπία. Είναι αισθητικά φαράγγια συνδυάζοντας την δραστηριότητα με τη φυσική ομορφιά. Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα ξεκινάει με via ferrata + canyoning στο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, το οποίο αντιπροσωπεύει την εικόνα των Ευρυτανικών φαραγγιών και είναι ένα εύκολο και διασκεδαστικό φαράγγι. Τελειώνοντας αναχωρούμε με τα αυτοκίνητα για το χωριό Ροσκά, όπου κατασκηνώνουμε σε ειδικό χώρο κοντά στο ποτάμι. Η διαδρομή περιλαμβάνει και 12 χλμ χωματόδρομο. Την επόμενη ημέρα στις 9 ξεκινάμε να κάνουμε canyoning στο φαράγγι Ροσκά και να επιστρέψουμε από τον Κρικελοπόταμο διασχίζοντας το Πανταβρέχει.

  • Για εσάς που η Δευτέρα Αγίου πνεύματος είναι αργία, μείνετε μαζί μας γιατί συνεχίζουμε με την κατάβαση του φαραγγιού Βόθωνας.

Η προσέγγιση στην περιοχή γίνεται από βατό χωματόδρομο.

Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τα εξής:
κατασκηνωτικό εξοπλισμό, μαγιό, ένα ζευγάρι υποδήματα για το περπάτημα στο νερό, μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό + snacks,  πετσέτα, αλλαξιά με ρούχα και παπούτσια για μετά κι ελαφριά ρούχα για την πεζοπορία.
Εξοπλισμός
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης
εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει:
(κράνος, πλήρης στολή νεοπρέν, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο).

Υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης κατασκηνωτικού εξοπλισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας

Περιορισμένες θέσεις