8-11 Αυγούστου 2022

4 ήμερο εξερεύνησης στη Σαμοθράκη

Θέλεις να γνωρίσεις την άγνωστη Σαμοθράκη; Τα φαράγγια, τις παραλίες, το ψηλότερο  βουνό σε νησί;  Τότε πάρε το σακίδιο σου κι έλα μαζί μας. Τον ειδικό εξοπλισμό θα στον δώσουμε εμείς, αρκεί να μπορείς να τον κουβαλήσεις γιατί αυτό το νησί θέλει περπάτημα για να το γνωρίσεις καλύτερα! Μην ανησυχείς η ανταμοιβή σου θα είναι μεγάλη! Θα κατέβεις τα καλύτερα φαράγγια, θα βγεις στις ομορφότερες παραλίες για να απολαύσεις τη θάλασσα και στον ελεύθερο χρόνο θα επισκέπτεσαι τα ξακουστά λημέρια του νησιού.

Κι όσο για το φαγητό στο νησί;  Σταθερά πεντανόστιμο, εδώ και χρόνια!

  • Επίπεδο δυσκολίας προγράμματος: Μέτριο προς δύσκολο. Απαιτείται μέτρια φυσική κατάσταση και να έχετε ξανακάνει στο βουνό πεζοπορίες με σακίδιο, διάρκειας 4-6 ώρες.

Αναλυτικά:
1η μέρα φαράγγι Φονιά Β’ μέρος.
  Η πιο παιχνιδιάρικη διαδρομή της Σαμοθράκης με 1,5 ώρα μονοπάτι + 4 ώρες canyoning.  Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

2η ημέρα φαράγγι Φονιά A‘ μέρος.  Μεγάλη και απαιτητική διαδρομή canyoning με καταρράκτες μέχρι 60 μέτρα. 3 ώρες μονοπάτι + 6 ώρες canyoning. Απαιτείται καλή φυσική κατάσταση.

3η ημέρα φαράγγι Βάτου. Βρίσκεται στο νότιο μέρος και καταλήγει στην όμορφη παραλία του Βάτου. Η διαδρομή έχει πολλές βουτιές και παιγνίδια στο νερό προσφέροντας χαρούμενες στιγμές. Τελειώνοντας στην παραλία του Βάτου θα υπάρχει αρκετός χρόνος για χαλάρωση, φαγητό κι επιστροφή το απόγευμα με βάρκα προς τη Παχιά άμμο.  Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

4η μέρα φαράγγι Γριάς. Απαιτητική διαδρομή μεγάλης διάρκειας με μεγάλους καταρράκτες. 2μιση ώρες μονοπάτι, 6 ώρες canyoning.  Δείτε αναλυτικές πληροφορίες

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας:
πεζοπορικό παντελόνι ή βερμούδα, καπέλο, μπλούζα, ελαφρύ αντιανεμικό jacket, μαγιό, ένα ζευγάρι υποδήματα για το περπάτημα στο νερό, ένα ζευγάρι υποδήματα για την πεζοπορία, τουλάχιστον ένα μπουκάλι με νερό + snacks, πετσέτα μπάνιου, 3-4 ζευγάρια κάλτσες πεζοπορίας, μικρό σακίδιο 20-25λίτρα.
Μετακίνηση
Οι μετακινήσεις γίνονται με το μέσο που διαθέτει ο καθένας, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να αναλάβουμε τις μεταφορές σας, κατόπιν συνεννόησης.
Διαμονή – Έδρα
Η έδρα της Hellas canyon βρίσκεται στα Θέρμα. Η διαμονή είναι κάτι που το επιλέγετε μόνοι σας με δυνατότητα κατασκήνωσης στα camping του νησιού ή σε δωμάτια.

Εξοπλισμός από τη διοργάνωση
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει: (κράνος, στολή νεοπρέν, ζώνη ασφαλείας, ειδικό σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο).
Μέγιστος αριθμός της ομάδας: 12 άτομα.

Τιμή : 250€+ ΦΠΑ

  • η τιμή περιλαμβάνει την επιμέλεια όλου του προγράμματος, την συνοδεία έμπειρων και πιστοποιημένων οδηγών, την παροχή του ειδικού εξοπλισμού και την μετακίνηση με τη βάρκα από την παραλία του Βάτου.
  • Σε περίπτωση συμμετοχής σε μεμονωμένες καταβάσεις, ισχύουν οι τιμές των δραστηριοτήτων χωρίς την έκπτωση του τετραημέρου.

η περιοχή