Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 2021 στον Κίσσαβο και τον Όλυμπο

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Κίσσαβο και τον Όλυμπο με καταβάσεις δύο πανέμορφων φαραγγιών και πεζοπορία στον Όλυμπο.

  • Το φαράγγι της Καλυψούς είναι ένα από τα ωραιότερα φαράγγια της Ελλάδας κι από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς για canyoning. Η ιδανική περίοδος είναι στο τέλος της άνοιξης κι αρχές καλοκαιριού. Το μήκος της διαδρομής είναι 1,5χλμ με 260 μέτρα υψομετρική διαφορά. Η διαδρομή canyoning ξεκινάει από τα 660 και καταλήγει στα 400 μέτρα υψόμετρο. Το φαράγγι της Καλυψούς, βρίσκεται στον ανατολικό Κίσσαβο, πάνω από το Κόκκινο Νερό.
  • Από τον Όλυμπο λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο όμορφα και διάσημα φαράγγια της Ελλάδος. Ο Ορλιάς είναι ένα ηλιόλουστο φαράγγι με πλούσια βλάστηση και κρυστάλλινα νερά. Έχει όμορφες τσουλήθρες και αρκετά άλματα. Έχει επίσης πολλά ηλιόλουστα σημεία για διάλειμμα, παιχνίδια, κολύμπι και βουτιές.
  • Σταθερή και μεγάλη αξία αποτελεί η διαδρομή από τα Πριόνια μέχρι το καταφύγιο στην θέση Πετρόστρουγκα. Πεζοπορία στον μυθικό Όλυμπο με μοναδικές εικόνες.

Τιμές και δηλώσεις συμμετοχών:
για την κατάβαση στο Καλυψώ 70€

για την κατάβαση στον Ορλιά 55€

για την συμμετοχή στην πεζοπορία στον Όλυμπο 25€ 
τιμή πακέτου τριών ημερών:120€