Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στον Όλυμπο

Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον Όλυμπο με καθημερινές καταβάσεις φαραγγιών.

Οργανώστε το ταξίδι σας στην περιοχή του ανατολικού Ολύμπου και απολαύστε το βουνό και τη θάλασσα. Εξερευνήστε την περιοχή και μετά χαλαρώστε σε μια όμορφη παραλία και το βράδυ ζήστε τη νυχτερινή ζωή που προσφέρει η περιοχή. Επισκεφθείτε το Δίον, το Λιτόχωρο, τον Πλαταμώνα καθώς και άλλες περιοχές του Ολύμπου.

Μια από τις μέρες των διακοπών σας ελάτε για canyoning στο φαράγγι του Ορλιά. Επιλέξτε μια από τις τρεις μέρες και δηλώστε συμμετοχή.

Λίγα λόγια για τη διαδρομή.

Από τον Όλυμπο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο όμορφα και διάσημα φαράγγια της Ελλάδος. Ο Ορλιάς είναι μια ηλιόλουστη διαδρομή canyoning που απευθύνεται σε όλους (αρχάριους και έμπειρους) για την διασκέδαση που προσφέρει με τα παιχνίδια στο νερό σε συνδυασμό με την δραστηριότητα στη φύση. Φαράγγι με πλούσια βλάστηση και κρυστάλλινα νερά. Ανταμείβει τον επισκέπτη με την ωριαία πεζοπορία προς την αρχή της διαδρομής, τα 10 ραπέλ (καταβάσεις με σχοινιά) από 3 έως 27 μέτρα, τις τσουλήθρες, τις βουτιές και τα ηλιόλουστα σημεία για διάλειμμα με παιχνίδια και κολύμπι. Οι τσουλήθρες και οι βουτιές είναι προαιρετικές. Η ελάχιστη ηλικία είναι τα 14 έτη, με την προϋπόθεση να υπάρχει εξοικείωση στη απλή πεζοπορία.