Ο Στριφτός τελικά πήρε την θέση από πολλά φαράγγια που κατείχαν την πρωτιά για πολλά χρόνια! Μια ακόμη διαδρομή για όλους εσάς που αγαπάτε την περιπέτεια!

Καμένα Βούρλα. Φαράγγι Στριφτό Α΄Μέρος.

Μια ακόμη καινούρια διαδρομή canyoning για όλους εσάς που αγαπάτε την περιπέτεια! Ο Στριφτός τελικά πήρε την θέση από πολλά
φαράγγια που κατείχαν την πρωτιά για πολλά χρόνια! Διαδρομή που χωρίζεται σε Α και Β μέρος με 25 όμορφους καταρράκτες, μέχρι 50μέτρα ύψος. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, στην κεντρική Ελλάδα και πλάι στην θάλασσα. Το Α΄ μέρος είναι η διαδρομή με τον μεγαλύτερο καταρράκτη, ύψους 5ο μέτρων, έχοντας φαντασμαγορική θέα!
Ιδανική διαδρομή για όσους έχουν ξανακάνει canyoning και όσους είναι εξοικειωμένοι με τα ύψη. Χρειάζεται μέτρια φυσική κατάσταση, βασική γνώση κολύμβησης και να μπορείτε να κουβαλήσετε ένα σακίδιο με τον ατομικό σας εξοπλισμό.

Διάρκεια
κατάβασης φαραγγιού 4 ώρες
πεζοπορίας 50΄ (2χλμ)
ώρα έναρξης στις 9:00
ώρα λήξης στις 15:30

Το ραντεβού μας είναι στις 9:00 στο Super market Γαλαξία (Βασιλειάδη με Βύρωνος) στα Καμένα Βούρλα.
Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τα εξής:
μαγιό, ένα ζευγάρι υποδήματα για να περπατήσετε στο νερό (εργατικά, αθλητικά ή πεζοπορικά), προαιρετικά ένα ισοθερμικό μπλουζάκι, ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό + snack, πετσέτα, ελαφριά ρούχα πεζοπορίας.
Εξοπλισμός 
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται πλήρης εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει:
(κράνος, πλήρης στολή νεοπρέν 5mm, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο).