
- 3ήμερο βασικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Κρήτη
Τριήμερο με τεχνικές LVL1 & LVL2 Hellas canyon academy.
Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα ξεκινάει με εκμάθηση τεχνικών στο πεδίο της ακαδημίας που βρίσκεται στο χωριό Καστρί.
Την δεύτερη και τρίτη ημέρα γίνεται εφαρμογή των τεχνικών σε φαράγγι. Τα φαράγγια που θα διασχίσουν οι εκπαιδευόμενοι είναι το Ξηροφάραγγο και το Καβούσι.
- Η συνάντησή μας και η έναρξη την πρώτη ημέρα είναι στις 10:00 πμ στην παραλία στο Καστρί Βιάννου και η λήξη στις 6μμ.
- Η έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος για τις επόμενες ημέρες θα γίνεται στις 9πμ και η λήξη στις 5μμ.
- Την τρίτη ημέρα μετά την δραστηριότητα θα ακολουθήσει απολογισμός και συζήτηση με τους συμμετέχοντες.
Κόστος εκπαιδευτικού τριημέρου: 180€
Πιστοποίηση από την Ελληνική ακαδημία καταβάσεων φαραγγιών.
Πληροφορίες-συμμετοχές hellascanyon@gmail.com
Υπεύθυνος προγράμματος
Γιώργος Ανδρέου
Εκπαιδευτής καταβάσεων φαραγγιών
+306972662269
Επίπεδο φυσικής κατάστασης:
Να έχετε φυσική κατάσταση μεσαίου επιπέδου, να γνωρίζετε στοιχειώδη κολύμβηση, να μπορείτε να κουβαλήσετε ένα σακίδιο με τον ατομικό σας εξοπλισμό.
Θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε μαζί σας τα εξής:
μαγιό, ένα ζευγάρι αντιολισθητικά υποδήματα για το περπάτημα στο νερό (συμβουλευθείτε μας), μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό + snacks, πετσέτα, αλλαξιά με ρούχα και παπούτσια για μετά κι ελαφριά ρούχα για την πεζοπορία.
Εξοπλισμός που παρέχεται από τη διοργάνωση
Πλήρης εξοπλισμός διάσχισης φαραγγιών που περιλαμβάνει:
(κράνος, στολή νεοπρέν, ζώνη ασφαλείας, σακίδιο για canyoning, στεγανό δοχείο, έξτρα θερμικό γιλέκο σε όσους επιθυμούν).
Προτεινόμενη περιοχή για διαμονή είναι το χωριό Καστρί Βιάννου.












